Anul 2022 este anul provocărilor și al progresului din Era Postcovid. ​Îmbunătățim permanent calitatea serviciilor noastre​ combinând noutățile tehnologice cu experiența juridică în Dreptul European al Familiei.​ Utilizăm tehnologia la maxim pentru a obține cele mai bune rezultate. Mixăm serviciile mediatorilor cu ale avocaților, juriștilor, inginerilor și ale traducătorilor autorizați pentru a vă oferi un serviciu integrat și complet. Suntem un agregator de servicii psiho-juridice gândit astfel încât să vă oferim cele mai bune prestații. Oferim gratuit consultanța psiho-juridică în vederea demarării procedurii de divorț prin intermediul aplicației de contact din josul paginii sau datelor regăsite pe pagina de contact. Comunicăm prin aplicații video în vederea medierii și transmitem documentele  în format electronic​. ​ 

Astfel, cetățenii români aflați în străinătate pot divorța on-line comunicând electronic și transmițând doar copii scanate după documente, iar, după înregistrarea dosarului de divorț, etapele acestuia putând fi urmărite de oriunde din lume, on-line, prin intermediul Portalului Instanțelor de Judecată. Totul este updat​at, ecologic și ​transparent. Contractele noastre acceptă și semnătura fizică și pe cea  electronică, iar taxele se plătesc, on-line, prin https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public.​ 

Transmitem prin e-mail documentele care confirmă divorțul și oferim și serviciile necesare post-divorț. În baza unor contracte dedicate psihologii noștri pot oferi consiliere​ on-line​ iar avocații se pot ocupa de schimbarea documentelor de identitate.

Am conceput un serviciu hibrid, pe care îl înbunătățim permanent, conceput să răspundă tuturor necesităților cetățenilor români cu domiciliul în străinătate.

Întreabă-ne, gratuit, ce soluții există, pentru divorțul pe care ți-l dorești, utilizând aplicația de contact din josul paginii, sau află mai multe citind articolele recomandate pe această temă.

Tehnic și detaliat, procedura divorțului​ on-line a fost explicată în articolele: 

Divorț din străinătate

Depunere cerere divorț online

Divorț on-line pt românii din străinătate

Cum pot să divorțez dacă sunt plecat în străinătate?

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT