Specializarea cabinetului nostru in servicii pentru divorț on-line, la distanță, se efectuează atât in baza legislației naționale cât și in baza recomandărilor lansate de Uniunea Europeană care întărește dreptul cetățenilor ce a beneficia de servicii juridice fără sa fie necesară prezența lor, comunicarea putându-se efectua on-line, și prin servicii poștale.

Divorț on-line 

Cetățenii români aflați în străinătate pot beneficia de serviciile echipei noastre specializată în divorțul on-line.

Procedura divorțului on-line presupune ca dumneavoastră să ne transmiteți prin e-mail documentele de identitate, căsătorie, domiciliu și/sau venit după caz, pentru ca noi să avem toate datele în vederea întocmirii formularisticii necesare divorțului. Datele noastre de contact le găsiți accesând:https://academiademediere.ro/contact-mediator-divort-bucuresti/  In cel mai scurt timp noi vă înaintăm documentele, prin e-mail cu recomandările necesare în vederea semnării de către dumneavoastră. Documentele semnate vor fi transmise prin poștă la adresa noastră din București iar din acel moment de toată procedura juridică se ocupă echipa noastră în timp ce dumneavoastră urmariți on-line fiecare pas efectuat de noi prin intermediul: http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx Pentru a putea divorța on-line este important ca soții să fie de acord cu divorțul, să fie în consens cu privire la numele de familie pe care îl vor purta după desfacerea căsătoriei, iar in cazul în care din căsătorie au rezultat și copii care acum sunt minori să aibă un acord cu privire la locuința minorului/minorilor după desfacerea căsătoriei, programul de întreținere a relațiilor părintești a părintelui care nu locuiește în mod frecvent cu copilul/copiii, și pensia alimentară.

Divorțul on-line este aplicabil pe tot teritoriul U.E.

Portalul European E-Justice actualizeaza permanent informatiile necesare statelor membre, ultima dintre actualizari facand referire la Medierea familiala transfrontaliera.

Pe langa detaliile necesare cu privire la avantajele medierii, modalitatea de desfasurare a medierii, precum si la limitele acesteia, elementul de noutate pe care îl regasim in actualizarea din 18 noiembrie 2015 care ne ofera explicatii despre: Forta executorie a acordului in toate sistemele juridice.

Interesant este faptul ca oficialii Uniunii Europene au convingerea ca „Pentru a fi eficace, acordul de mediere trebuie sa produca efecte juridice si sa fie executoriu in toate sistemele de drept relevante”.

O alta noutate exprimata in document este incurajarea medierii on-line: Introducerea unor mijloace moderne de comunicare [telefon, videoconferinta (online), camere web etc.] contribuie la reducerea costurilor si faciliteaza organizarea medierii in cazul in care prezenta fizica a partilor nu este posibila. Astfel de instrumente tehnice ar trebui sa fie disponibile in fiecare stat membru si ar trebui testata medierea „la distanta”.

Totodata, Portalul European, E-Justice, vine in intampinarea statelor care sunt in curs de actualizare a sistemului legislativ cu totalitatea contextului juridic european necesar obtinerii unei legislatii conforme cu cerintele UE.

Având aceasta bază legislativă dublă susținută atât de legislația națională cât si de recomandările U.E. serviciile noastre se bucură de o apreciere aparte din parte clienților noștri. Indiferent de localitatea in care a fost incheiată casatoria,  atunci cand soții nu mai au locuința în Romania, autoritatea competentă pentru a consfinți desfacerea căsătoriei este Camera de Consiliul ce aparține de Judecatoria Sectorului 5 București, conform Art 914 .2) N.C.P.C, pe raza careia ne desfașurăm activitatea. De aceea considerăm că atât experiența cât și amplasarea sediului biroului nostru in proximitatea Judecatoriei Sector 5 Bucuresti, contribuie la eficacitatea cu care soluționam dosarele clientilor nostri.

La fel de interesant:

-Divorț în Spania între români

-Divorț cetățeni români în Franța

-Depunere cerere divorț online

Divorț fără prezentare pt românii din Italia

-Divorț prin corespondeță pentru românii din Anglia U.K.

-Cum pot divorța prin corespondență românii din Germania?

Important!

Pe lângă alte avantaje,  divorțul prin pachetul nostru de servicii oferă și beneficiul de a fi înscris în România fără să aibă nevoie de o procedură suplimentară pentru a fi recunoscut de autoritățile române cum este cazul divorțurilor pronunțate în străinătate :Recunoașterea divorțului din străinătate în România.

Avocat divorț on-line:

Știm că situațiile de viață sunt diverse iar această prezentare generală nu poate răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți de aceea vă recomandăm să ne sunați la nr +40768.511.900 sau să ne scrieți pe WhatsApp sau e-mail intrebările dumneavoastră la care vom răspunde gratuit stabilind exact procedura, costurile și durata procedurii divorțului la distanță. 

V-ar mai putea interesa și:

Divorţul la distanţă

-Depunere cerere divorț online

-Divorț fără copii și bunuri din străinătate

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Divorț fără prezentare pentru românii din străinătate

Divorț în cazul în care părțile nu mai au locuința în țară

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT

# divort online preturi , # divorț online, # avocat divorț online ;