Într-o lume în care schimbările climatice devin tot mai presante, fiecare acțiune contează în efortul nostru de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Un studiu recent realizat de Universitatea din Oxford a arătat că un zbor dus-întors între Paris sau Berlin și București poate elibera aproximativ 1,5 tone de dioxid de carbon (CO2) per pasager. Iar pentru participarea la un divorț sunt necesari doi pasageri. Acest lucru înseamnă că un divorț tradițional poate genera până la 6 tone de emisii de CO2. Aceasta echivalează cu emisiile de gaze cu efect de seră produse de o mașină în aproximativ 40 de zile. Dar ce legătură are acest lucru cu divorțul online?

Echipa de specialiști de la Academia de Mediere propune o soluție inovatoare pentru reducerea amprentei de carbon a procesului de divorț. Cei care se confruntă cu decizia dificilă de a pune capăt unei căsătorii pot acum să aleagă divorțul online ca alternativă mai ecologică și mai convenabilă la tradiționalul proces de divorț în instanță.

Divorțul online oferit de echipa academiademediere.ro aduce un beneficiu considerabil în reducerea emisiilor de carbon. Cu ajutorul acestei platforme, cuplurile pot efectua întregul proces de divorț în mediul online, fără a fi necesară nicio călătorie fizică la instanță sau la avocați. Prin eliminarea necesității călătoriilor, divorțul online reduce semnificativ amprenta de carbon a acestui proces.

Fără a apela la serviciile noastre, pentru a obține un divorț în România, un cetățean român cu domiciliul în străinătate ar fi trebuit să călătorească în România de cel puțin două ori: o dată pentru depunerea cererii și o dată pentru încheierea oficială a divorțului. Aceste călătorii implică, în mod inevitabil, emisii semnificative de CO2, având în vedere distanța mare și mijloacele de transport utilizate.

Mai mult decât atât, divorțul online oferă și alte avantaje importante, cum ar fi economisirea de timp și bani. Cuplurile pot depune cererea de divorț, pot negocia acordurile și pot obține documentele necesare cu ușurință de acasă, fără a fi nevoie să irosească resurse prețioase pentru călătorii costisitoare.

Procesul de divorț online oferit de Academia de Mediere.ro este simplu și eficient. Cuplurile trebuie să completeze un formular online și să furnizeze documentele necesare. Apoi, un mediator va ajuta cuplul să finalizeze procesul de divorț.

Serviciul de divorț online oferit de Academia de Mediere.ro este disponibil în limba română și engleză.

Într-o lume în care protejarea mediului înconjurător devine o prioritate tot mai mare, soluțiile care reduc amprenta de carbon a acțiunilor noastre zilnice sunt binevenite. Divorțul online oferit de echipa academiademediere.ro este un exemplu concret de cum tehnologia poate contribui la protejarea mediului înconjurător și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, în timp ce aduce și avantaje semnificative pentru cei implicați în procesul de divorț. Este un pas în direcția corectă pentru o lume mai ecologică și mai sustenabilă.

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT
V-ar mai putea interesa si:
CUM POT DIVORȚA PRIN CORESPONDENȚĂ ROMÂNII DIN GERMANIA?
CUM POT SĂ DIVORȚEZ DACĂ SUNT PLECAT ÎN STRĂINĂTATE?
LEGISLAȚIA PRIVIND DIVORȚUL ÎN GERMANIA – EXPLICATĂ
-DIVORȚ ON-LINE PT ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE
DIVORȚ INTERNAȚIONAL PRIN CORESPONDENȚĂ
-DIVORȚ DIN STRĂINĂTATE FĂRĂ COPII ȘI FĂRĂ BUNURI