#Cerere divorț online

Divorțul online este un serviciu  pus la dispoziție cetățenilor români cu reședința în străinătate de o echipă mixtă formată din avocați, mediatori, traducători autorizați, psihologi și personal auxiliar. Rezultatul fuziunii serviciilor noastre este un divorț facil în care cetățenii români cu domiciliul în străinătate nu trebuie să se prezinte în țară, corespondează cu noi prin e-mail și servicii de curierat, iar la final primesc, online, sau după caz prin poștă, documentele care certifică desfacerea căsătoriei.  Pe tot parcusul procedurii de divorț activitatea noastră poate fi urmărită online pe portalul instanțelor de judecată.

Pentru a demara procedura divorțului online, din străinătate, este necesar să ne contactați prin intermediul aplicației din josul paginii, sau prin e-mail, la adresele menționate la datele de contact. Noi vă vom răspunde și vă vom pune la dispoziție cererea de divorț online, contractele și restul formularelor necesare unui divorț online.

Important!  Răspundem gratuit tuturor întrebărilor dumneavoastră preliminarii, și vă oferim gratuit consiliere în alegerea modalității de divorț, astfel încât profesioniștii din echipa noastră să vă poată oferi servicii de cea mai bună calitate atunci când îi veți angaja.

#Cât durează un divorț online?

Ne-ar plăcea să vă putem oferi un răspuns exact la această întrebare. Dacă sunt necesare serviciile unui mediator pentru armonizarea intereselor dumneavoastră, dacă traducerile după documentele transmise din stăinătate sunt de o complexitate ridicată, dacă gradul de solicitare a instanțelor este unul ridicat, dacă răspunsul unor instituții este mai lent, atunci durata este mai mare. Un răspuns orientativ este că cea mai scurtă durată este de aproximativ două luni. Un răspuns personalizat, estimativ, veți putea primi de la noi la momentul în care ne prezentați detaliat situația de fapt. Vă reamintim că solicitarea unor răspunsuri personalizate din partea noastră, prin e-mail, WhatsApp,  sau intermediul aplicației din josul paginii,  nu vă obligă să ne angajati serviciile.

#Cât costă un divorț online?

Divorțul online este un serviciu hibrid pus la dispoziție cetățenilor români cu reședința în străinătate de o echipă formată din avocați, mediatori, traducători autorizați, personal auxiliar, ș.a.m.d. Nicio situație nu este asemănătoare cu alta. În funcție de complexitatea situației prezentată de dumneavoastră vor fi necesare unele servicii iar altele nu sau poate vor fi necesare toate. Traducerile se plătesc la pagină, medierea la dosar sau la oră iar serviciile juridice în funcție de complexitate. Un divorț a doi soți, fără copii minori, care au acte de identitate românești va fi mult mai puțin costisitor decât unul în care soții au o situație complexă și care necesită traducerea în limba română a sute de pagini. Tot ce vă putem promite este că o estimare rapidă a costurilor vă putem oferi după ce ne prezentați detaliat speța dumneavostră.

#Divorț online România

Suntem conștienți că printr-o prezentare pe site nu putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră, de aceea vă invitam să ne contactați pe WhatsApp, telefon, sau e-mail, utilizând aplicația din josul paginii sau la adresele de CONTACT. Noi vom răspunde gratuit întrebărilor dumneavoastră și vom găsi împreună cu dumneavoastră cea mai bună soluție juridică problemelor cu care vă confruntați.

Mai multe informații despre divorțul din străinătate fără prezentare puteți afla din articolele:

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT

#Cerere divorț online, #Cât durează un divorț online?, #Cât costă un divorț online?, #Divorț online România