Motto: „Când doi oameni decid să divorțeze, nu este  un semn că „nu se înțeleg” unul pe celălalt, ci un semn că au început,  puțin, să se înțeleagă. ”
– Helen Rowland

Divorțul din străinătate poate fi efectuat, prin intermediul serviciilor noastre, cu minimul de efort și cu cheltuieli comparativ reduse din partea dumneavoastră.  Suntem o echipă compusă din mediatori, avocați, psihologi, traducători, interpreți, care colaborăm în funcție de proiect, pentru a vă oferi servicii complete.

Divorțul din străinătate se poate efectua on-line, indiferent de țara în care vă aflați sau de localitatea în care a fost efectuată căsătoria. Primim documentele scanate, transmitem formularele în format electronic, iar activitatea noastră, până la finalizarea procedurii, poate fi urmărită, online, pe portalul instanțelor de judecată. Indiferent de domiciliul soților sau de localitatea în care a fost încheiată căsătoria,  atunci când soții nu mai au reședința în România, autoritatea competentă pentru desfacerea căsătoriei este  Judecătoria Sectorului 5 București, conform Art 914 .2) N.C.P.C, pe raza careia ne desfășurăm activitatea. De aceea, considerăm că atât experiența echipei cât și desfășurarea activității noastre în proximitatea Judecătoriei Sector 5 Bucuresti, contribuie la eficacitatea cu care soluționat dosarele clienților noștri.

Suntem conștienți că este greu să aveți încredere într-o echipă din București care spune că lucrurile se pot rezolva atât de ușor, de aceea încercăm să explicăm totul pentru ca, înainte de a ne angaja, să știți detaliat fiecare etapă a contractului nostru. Totodată răspundem gratuit tuturor întrebărilor pe care ni le adresați prin intermediul aplicației din josul paginii sau prin oricare din modalitățile puse la dispoziție pe pagina de contact.

Divorțul din străinătate presupune trei aspecte esențiale:

1. Primul aspect este cel al corespondenței on-line. Pe cât pare de specială terminologia,  este vorba despre faptul că nu este necesar niciun document original, ci doar copii conform cu originalul, scanate, și transmise prin e-mail echipei noastre. Plata onorariului se face prin virament bancar, așadar tot on-line, în baza contractelor prin care angajați serviciile noastre. Odată înregistrat dosarul va putea fi urmărit online pe portalul instanțelor de judecată accesând: Judecătoria SECTORUL 5 BUCUREŞTI – Căutare dosare (just.ro) La finalizarea procedurilor juridice veți primi prin e-mail documentele care certifică divorțul dumneavoastră.

2.Actele necesare unui divorț din străinătate sunt actele de identitate, certificatul de căsătorie și documente care să confirme domiciliul în străinătate. Divorțul din străinătate al familiilor cu copii minori presupune și documentele de identitate ale copiilor și, după caz, de școlarizare domiciliu ș.a.m.d.

3.În fapt, divorțul din străinătate presupune convingerea soților că nu mai există niciun motiv pentru continuarea căsătorie, un acord cu privire la numele după divorț în cazul în care unul dintre soți și-a schimbat numele la cununie, iar, în cazul în care sunt și copii rezultați din căsătorie, acordul cu privire la domiciliul minorilor și pensia alimentară. Este important de știut că divorțul nu poate fi instrumentat separat de cererile accesorii, astfel este obligatoriu să ajungem la  un consens cu privire la toate aceste aspecte.

Suntem convinși ca nu am răspuns cu acest text tuturor întrebărilor dumneavoastră, de aceea, pana cand va hotarati sa ne sunați la nr +4.0768.511.900, va recomandăm să citiți și:

Divorț ambii soți în străinătate

Divorț din străinătate cu copii minori

Divort on-line pt romanii din diaspora

Divorț la ambasadă pentru cetățeni români

Cum pot să divorțez dacă sunt plecat în străinătate?

Divorț fără prezentare pentru românii din străinătate 

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT