Am adaptat serviciile noastre pentru necesitățile românilor din Germania astfel încât să putem oferi cele mai avantajoase servicii psiho-juridice în vederea divortului. Colaborăm cu avocați determinați, mediatori experimentați, psihologi calificați, interpreți și traducători autorizați pentru  a putea  respecta la fel de mult și legea și propriii noștri clienți.

Am eficientizat totul pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de servicii personalizate și explicații detaliate. 
Este suficient să comunicați cu noi folosind aplicația din josul paginii ca să vă convingeți de relația profesională pe care o oferim.
Sigur că va fi nevoie să ne transmiteți o serie de documente scanate și că va fi necesar să colaborați cu noi pentru a putea armoniza interesele și pentru a putea întocmi dosarul dar, după aceea, veți putea urmări dosarul online pe portalul instanțelor de judecată.
Așadar, pasul unu ne contactați. Noi vă vom oferi toate informațiile necesare. Ne cunoaștem și stabilim împreună toate particularitățile legale. Comunicăm prin telefon, WhatsApp, Zoom sau orice mijloc vă este mai ușor. Apoi dumneavoastră ne transmiteți documentele și informațiile menționate în e-mail-ul pe care il veți primi de la noi. Noi vă transmitem online formularele pe care să le semnați apoi dosarul va fi afișat pe portalul instanțelor de judecată.
Pasul doi, dumneavoastră doar ne monitorizați online iar noi ne ocupăm de finalizarea divorțului pe cale legală. Portalul instanțelor de judecată este site-ul pe care sunt afișate toate cererile adresate instanțelor din România: https://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx
Aici veți vedea și cand a fost depus dosarul și când s-a finalizat divorțul.  
Suntem convinși că mai aveți întrebări așa că vă stăm la dispoziție.
Ne puteți suna, ne puteți scrie, sau puteți citi și alte articole mai detaliate pe care le-am scris pe această temă:
Acest articol este despre:
Servicii divorț online pentru românii cu reședința în Germania. Avocați dispuși să ofere explicații complete și prețuri decente. NU este necesară deplasarea în România.