Cum pot divorța online românii din străinătate?

Pe scurt, procedura juridică presupune să primim actele scanate de la dumneavoastră, să efectuăm operațiunile psiho-juridice în baza mandatului și a contractului prin care ne angajați, iar la final să vă expediem prin poștă documentele care certifică divorțul dumneavoastră. Fără deplasări în țară, fără acte originale, totul online și cu maximul de transparență.

Ne străduim să simplificăm procedura și să reducem costurile divorțului online astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de acest serviciu cu minimul de efort și cu cele mai mici costuri.  Concret, procedura completă se desfășoară, în momentul de față, online, prin aplicații video, e-mail și servicii poștale. 

Serviciul pus la dispoziție de echipa noastră este rezultatul colaborării între mai mulți profesioniști, care împreună reușesc să facă totul aici, pentru ca dumneavoastră să nu mai stați cu îndoiala că decizia luată este cea mai bună, fără să mai stați pe drumuri la termene, la coadă la taxe, la traduceri, poștă ș.a.m.d. Împreună mediatori, avocați, juriști, traducători, interpreți colaboram pentru ca dumneavoastră să puteți divorța din fața calculatorului, a telefonului sau a tabletei, indiferent de țara în care vă aflați*. Mai multe despre procedură am explicat în: https://academiademediere.ro/divort-din-strainatate/

Care este primul pas pentru a începe procedura divorțului online?

Primul pas este să ne contactați prin intermediul aplicației din josul paginii sau utilizând datele puse la dispoziția dumneavoastră pe pagina de CONTACT. Am simplificat procedura administrativă atât de mult cât ne-a permis legislația europeană, așa cum am explicat în articolul:Depunere cerere divorț online.

În cazul în care interesele dumneavoastră nu sunt complet armonizate veți începe cu o sesiune de mediere, apoi acordul dumneavoastră cu privire la divorț va fi supus consfințirii în instanță, documentele în limba țării în care vă aflați vor fi traduse de colaboratorii noștri, iar la final vă expediem prin poștă/curier hotărârea judecătorească prin care divorțul dumneavoastră poate produce efecte juridice. Am explicat, detaliat, procedura în:Cum pot să divorțez dacă sunt plecat în străinătate?

Cât costă divorțul online? – Corectitudine și transparență

După ce ne contactați, și ne prezentați detaliat situația dumneavoastră, putem să vă personalizăm onorariul pentru ca dumneavoastră să plătiți doar serviciile de care beneficiați. Suma pe care v-o comunicăm va fi menționată și în contractele prin care ne angajați și prin care garantăm că nu veți plăti nici un leu în plus față de ceea ce scrie în fiecare contract. Pe tot parcursul divorțului, dumneavoastră, veți putea avea informații despre stadiul procesual, online, accesând un link pe care îl veți primi de la noi către:http://portal.just.ro/302/SitePages/dosare.aspx?id_inst=302

Detalii despre aceste aspecte am oferit în: Divorț fără prezentare pentru românii din străinătate 

Suntem conștienți că printr-o prezentare pe site nu putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră, de aceea vă invitam să ne contactați pe WhatsApp, telefon, sau e-mail, utilizând aplicația din josul paginii sau la adresele de CONTACT. Noi vom răspunde gratuit întrebărilor dumneavoastră și vom găsi împreună cu dumneavoastră cea mai bună soluție juridică problemelor cu care vă confruntați.

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT

Mai multe informații despre divorțul din străinătate fără prezentare puteți afla din articolele:

* Divorțul online este un serviciu valabil doar pentru cetățenii români cu reședința în străinătate. Pentru a ști în ce măsură puteți benefica de serviciile noastre vă învitam să ne contactați prin intermediul aplicației din josul paginii sau utilizând datele de contact puse la dispoziție pe site.