Academia de Mediere este o instituție specializată în furnizarea de servicii de divorț online pentru cetățenii români cu domiciliul în străinătate. Echipa sa de mediere este compusă din profesioniști cu experiență în medierea divorțurilor și în problemele legale legate de acest proces. Acești experți în medierea divorțurilor se asigură că procesul de divorț este cât mai ușor pentru clienții lor și că este tratat cu maximă confidențialitate și profesionalism.

Serviciile oferite:

Academia de Mediere oferă servicii complete de divorț online pentru cetățenii români cu domiciliul în străinătate. Aceste servicii includ:

 1. Evaluare gratuită – Academia de Mediere oferă o evaluare gratuită a cazului dumneavoastră pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul de divorț online și să vă răspundă la orice întrebări aveți.
 2. Mediere online – Medierea online este o metodă foarte eficientă și convenabilă de a vă divorța. Cu ajutorul mediatorilor acreditați de la Academia de Mediere, puteți rezolva orice problemă legată de divorț într-un mod non-conflictual și fără a fi nevoie să vă întâlniți față în față.
 3. Asistență psiho-juridică – Academia de Mediere oferă și asistență psiho-juridică pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul de divorț și să vă ajute să depuneți documentele necesare.
 4. Soluționarea problemelor legate de custodia copiilor – Academia de Mediere vă poate ajuta să soluționați problemele legate de custodia copiilor și să ajungeți la un acord de comun acord cu fostul partener.
 5. Divorț fără judecată – Serviciile oferite de Academia de Mediere vă permit să vă divorțați fără a fi nevoie să mergeți în fața unui judecător.
 6. Accesibilitate: serviciile de divorț online sunt accesibile de oriunde în Uniunea Europeană, fiind o soluție convenabilă pentru cei care locuiesc în străinătate și doresc să divorțeze.
 7. Prețuri accesibile: tarifele pentru serviciile de divorț online sunt mai mici decât cele pentru divorțurile în contradictoriu.
 8. Confidentialitate: toate informațiile furnizate sunt protejate de confidențialitate.
De ce să alegeți Academia de Mediere?

Academia de Mediere oferă o gamă completă de servicii pentru divorțul online pentru cetățenii români cu domiciliul în străinătate. Aceasta oferă o modalitate rapidă, convenabilă și non-conflictuală de a divorța. Echipa sa de mediatori este compusă din profesioniști cu experiență în medierea divorțurilor și în problemele legale legate de acest proces. De asemenea, Academia de Mediere se angajează să ofere o evaluare gratuită a cazului dumneavoastră și să răspundă la orice întrebări aveți în legătură cu procesul de divorț online.

 • Serviciul oferit de academiademediere.ro este bazat pe mediere, care este o metodă alternativă de soluționare a conflictelor, în care părțile își negociază direct soluția și nu sunt supuse deciziei unui judecător. Mediarea este adesea mai rapidă, mai puțin costisitoare și poate ajuta la menținerea relațiilor dintre părți, în special în cazul cuplurilor care au copii împreună.
 • Academia de Mediere are o echipă de mediatori experimentați și certificați, care oferă asistență și îndrumare pe tot parcursul procesului de divorț online. Aceștia pot ajuta la identificarea problemelor importante, la facilitarea comunicării între părți și la găsirea soluțiilor care satisfac nevoile ambelor părți.
 • Academia de Mediere oferă un proces simplificat și transparent de divorț online, care poate fi completat în câteva etape simple și poate fi finalizat într-un timp rapid. Aceasta înseamnă că veți economisi timp și bani în comparație cu procesul de divorț tradițional.
 • Academia de Mediere oferă o varietate de opțiuni și pachete de servicii, care pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client. De asemenea, prețurile sunt transparente și competitive.
 • Academia de Mediere a primit recenzii pozitive de la clienții săi, care au apreciat profesionalismul și eficiența serviciilor lor, precum și suportul oferit pe tot parcursul procesului de divorț online.

Dacă sunteți interesat de serviciile Academiei de Mediere pentru divorțul online, vă rugăm să accesați aplicația din josul paginii pentru a intra în contact cu un consultant.

În cazul în care vreți mai multe informații vă recomandăm pagina nostră de:

 ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE