Update: Ianuarie – 2022. Avem o redactare în termen a hotărârilor judecătorești de consfințire pe care vi le putem expedia în termenele contractuale.

Întârzierea în redactarea hotărârilor judecătorești definitive, cu care avocații noștri colaboratori s-au confruntat în ultima perioadă și care a determinat unele întârzieri în expediere către clienții acestora, a fost depășită iar de astăzi activitatea se desfășoară în termene rezonabile. În ceea ce privește dosarele care se pot soluționa exclusiv pe calea medierii, fără a mai fi necesară consfințirea în instanță, termenele de lucru sunt respectate întocmai.

Update – Octombrie 2021: perioada de soluționare a dosarelor au început să revină la termenele legale.

În ciuda unui personal redus în activitate, generat de concediile medicale frecvente, soluționarea dosarelor se efectuează, din nou, în termene rezonabile.

Februarie 2021- Ne cerem scuze pentru întârzieri.

Pandemia Covid 19 produce unele întârzieri în soluționarea dosarelor iar termenele se prelungesc uneori mai mult decât estimările noastre. Pe această cale ne cerem scuze persoanelor care au apelat la serviciile noastre și care au dosare în lucru în instanțele române. Avocații noștri colaboratori fac toate eforturile pentru ca aceste întârzieri să fie cât mai scurte.

În ceea ce privește dosarele care se pot soluționa exclusiv pe calea medierii, fără a mai fi necesară consfințirea în instanță, termenele de lucru sunt respectate întocmai.