Divortul in Bucuresti se poate efectua in modalitati diferite, unele mai scumpe si mai complicate, altele mai discrete si mai simple, intentia noastra este sa va informam despre divortul la mediator.

Spre diferenta de alte institutii rigide, medierea este caracterizata de flexibilitate atat din punct de vedere al locului, al zilei sau orei la care partile aleg sa se intalneasca cu mediatorul pentru desfacerea casatoriei cat si din perspectiva hotararilor pe care partile le vor lua cu privire la felul in care va decurge viata de dupa divort.

Astfel, sedinta de mediere poate avea loc atat in biroul nostru situat central si usor accesibil cat si in alte locatii convenite de dumneavostra in cazul in care este necesar. Medierea poate avea loc si dupa orele de program daca stabilim din timp acest lucru cat si in week-end, astfel incat sa nu fie nevoie sa pierdeti o zi de lucru in acest sens.

Deasemenea, programul de intretinere a relatiilor parintesti, forma de custodie comuna a copiilor, felul in care se plateste contributia pentru cresterea, educarea si intretinerea copiilor nu se fac dupa un program standard ci in functie de interesele si posibilitatile dumneavostra astfel incat copiii sa simta cat mai putin faptul ca parintii sai nu mai sunt impreuna.

Cum sa divortam ieftin si rapid in Bucuresti?

Pe langa flexibilitate, divortul la mediator este caracterizat si de rapiditatea procedurii cat si de facilitatile fiscale de care va puteti bucura daca alegeti un astfel de divort.

Cand vorbim de reducerea costurilor ne referim in special la avantajele pe care le ofera legea 192/2006 precum si O.U.G.nr 80/2013 care modifica legea 146/1997. despre care am detaliat pe larg in acest text vorbind despre avantajele fiscale oferite de mediere.

Rapiditatea este data atat de faptul ca alegerea orei si a zile va apartine cat si de faptul ca de la semnarea documentelor si pana la obtinerea divortului timpul este redus tocmai datorita prevederilor legale.

Sunt convins ca nu am reusit sa raspund tuturor intrebarilor dumneavostra aici, dar pentru ca textele lungi nu sunt placute va propun sa mai cititi si:

Divort rapid – procedura

Divort amiabil Bucuresti

Divort de comun acord

DIVORT LA NOTAR SAU DIVORT LA MEDIATOR ?

Mediere divort cu copil minor

Divort rapid cu copil minor

Pot divorta in Bucuresti daca sunt din alta localitate?

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti –0768.511.900.