O doamnă avocat recent divorţată şi-a petrecut prima zi împachetându-şi lucrurile în cutii şi valize. A doua zi, a venit un camion şi a încărcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a aşezat pe jos, în sufrageria goală, a pus muzică în surdină, a aşezat două lumânări, două kilograme de creveţi, o farfurie de icre şi o sticlă de vin roșu pus la gheaţă. Când a terminat de mâncat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare cameră, le-a scos capacele laterale, a îndesat înăuntru icrele şi creveţii care îi rămăseseră, a pus capacele la loc şi a aşezat din nou barele la geamuri.

Reîntors, fostul soţ s-a mutat cu amanta şi cu noua lui mobilă. La început, totul a fost perfect. Însă, în curând, încet, încet, casa a început să emane un miros urât. Au încercat de toate: au făcut curăţenie, au aerisit, au revizuit gurile de ventilaţie, au spălat covoarele… În fiecare colţisor din casă au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o grămadă de bani să schimbe, dar nimic nu a funcţionat. Nimeni nu mai venea în vizită, angajaţii refuzau să lucreze, până şi fata care făcea curăţenie în casă i-a abandonat.

Disperaţi, fostul soţ şi amanta, au hotărât să se mute. După o lună, încă nu găsiseră pe nimeni dispus să cumpere casa. Cei de la agenţiile imobiliare nici nu mai răspundeau la telefon. În final au cumpărat o casă nouă.
Într-o zi, fosta soţie l-a sunat ca să stabilească detaliile divorţului şi, în treacăt, l-a întreabat cum o mai duce. El răspunse că vinde casa, fără însă să-i dea vreo explicaţie.

Ea l-a ascultat calmă, apoi i-a spus că ar vrea să cumpere casa. Presupunând că n-are nici o idee despre adevăratul motiv pentru care o vinde, bărbatul îi propune a zecea parte din preţul real al locuinţei, ca să scape cât mai repede. Femeia a acceptat şi, în câteva ore, a semnat actele.

O săptămână mai târziu, bărbatul şi amanta s-au oprit la poarta casei, observând surâzători cum muncitorii le împachetau lucrurile şi le urcau în camion. Totul, inclusiv barele de la perdele…

V-ar mai putea interesa si:

Mediere divort cu copil minor

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

Cat costa un divort la notar?

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Oficiere logodna Bucuresti

Sursa:http://www.legalfun.ro/partaj-voluntar.html?fb_action_ids=10204515643591021&fb_action_types=og.comments