Preocuparea pentru a ține pasul cu noutățile juridice, sociale și științifice, a stat la baza strategiei echipei noastre încă de la înființare. Împreună am putut găsi soluții, atât pentru a vă oferi servicii de calitate la un preț optim, cât și de a identifica soluțiile juridice personalizate fiecărui client în parte. Am început, astfel, activitatea cu respectul față de clienți, respectul față de lege și cu respectul față de profesiile noastre. Pe lângă acestea am adăugat, pe parcurs, și grija față de planetă. Serviciile ecologice sunt în avantajul tuturor, ale dumneavoastră individual, ale dumneavoastră împreună ca parte din viața pe Terra, ale noastre ca profesioniști și ale noastre împreună ca oameni dornici de a trăi pe o planetă verde, curată și pregătită pentru toate provocările ce vor veni.

Cum îți poți reduce amprenta de carbon?

Transportul eco:

Să luăm exemplul transportului. Dacă iei avionul, cantitatea de emisii de CO2 pe km este de 285 g, față de 104 g pentru mașină și 14 g pentru tren. Divorțul on-line presupune atât confortul dumneavoastră cât și confortul întregii planete. Faptul că prezența dumneavoastră nu este necesară în tară și toată procedura psiho-juridică se efectuează online, prin Zoom sau Google Meet, prin e-mail și curierat rapid este o contribuție semnificativă la reducerea amprentei de carbon.

Hârtie reciclată:

Beneficiile reciclării se extind atat la nivel global, cat si la cel individual. In primul rand, pentru producerea hartiei reciclate se utilizeaza mai putina energie si apa decat in cazul hartiei obisnuite. In prezent, producatorii fac diferite tipuri de hartie reciclata cu grosimi si nuante de alb. Reciclând hartia, vom avea mai putine deseuri, mai putini arbori taiati si mai putine costuri pentru prelucrare. Reciclarea materialelor refolosibile reduce consumul resurselor naturale (petrol, apa, energie) precum si nivelul emisiilor nocive in aer.O tona hartie recuperata salveaza 17 arbori maturi care produc in fiecare ora oxigenul necesar pentru 900 de oameni.

Împreună:

Echipa noastră este formată din mai multe profesii care lucrează împreună pentru dumneavoastră. Mediatori, psihologi, juriști, avocați, traducători, interpreți,  împreună contribuie la produsul eco final pe care vi-l oferim. Dacă am fi lucrat separat ar fi fost nevoie de câte un set de copii după documente pentru fiecare profesionist în parte. Împreună contribuim la soluționarea aceluiași dosar, utilizând mai puțină hârtie, mai puține drumuri, mai puțin timp de așteptare, mai puțină poluare, mai puține cheltuieli și mai mult confort pentru dumneavoastră.

Dacă am reușit să vă oferim garanția că suntem o echipă earth friendly vă recomandăm eco-serviciile noastre:

Depunere cerere divorț online

Divorț on-line pt românii din străinătate

Divorț cetățeni români cu domiciliul în străinătate

Cum pot să divorțez dacă sunt plecat în străinătate?

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT