Adulterul a ajuns să fie ceva destul de obişnuit. Cifrele variază, dar media arată că un bărbat îşi înşală partenera cam de patru ori. Destul de mult, nu?! De ce este bărbatul infidel? Se discută despre fel şi fel de motive, dar un sondaj realizat de un site pentru întâlniri relevă cinci motive principale pentru care bărbaţii „calcă pe lângă”.
Dorinţa de schimbare. 42 dintre respondenţii de sex masculuin şi-au justificat infidelitatea prin dorinţa de schimbare, nevoia de ceva nou.

V-ar mai putea interesa si:

Oficiere logodna Bucuresti

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

Cat costa un divort la notar?

Cum se impart bunurile obtinute in timpul concubinajului?

Cine raspunde de copiii din relatiile de concubinaj?

Aventură. Unul din cinci bărbaţi spun că au avut o aventură… de dragul aventurii. Infidelitatea n-a fost nimic mai mult decât dorinţa de a verifica dacă puterea lor de seducţie mai funcţionează.
Rutina. Când rutina se instalează în interiorul căsnicie, frecvenţa raporturilro sexuale scade. Simplu. 19% dintre brăbaţi au răspuns că lipsa de sex în interiorul căminului este cauza infidelităţii lor.
Pur şi simplu. Înainte de a adormi, unii numără oi alţii fac socoteală cuceriririlor. 11% dintre bărbaţi şi-au recunoscut instabilitatea în materie de relaţii. Pur şi simplu astăzi vor ceva, mâine pe altcineva…
Călătoriile. 7% dintre subiecţii studiului spun că-şi iubesc partenera, dar călătoriile dese şi îndelungate i-au făcut să cadă uneori în păcat. N-au făcut altceva decât să valorifice oportunităţile.

Sursa:http://www.infomuntenia.ro/de-ce-insala-barbatii/2010/01/

Te-ar mai putea interesa si:

Ce drepturi am ca femeie în concubinaj ?

Divort amiabil Bucuresti

Taxa timbru partaj. Costuri partaj