De ce înşală femeile? 5 motive pentru care femeile calcă “strâmb”

Nu se întâmplă doar în filme. Cu toate ca femeile nu au depăşit bărbaţii la capitolul trişării partenerului, mai multe femei căsătorite decât oricând nu ezită să sară în pat cu altcineva decât soţii lor.

Potrivit unui studiu american, 14% dintre femeile căsătorite au înşelat cel puţin o dată, comparativ cu 22% dintre bărbaţii căsătoriţi. Poate că americanii au un alt comportament decât românii şi procentele de la noi ar putea fi diferite, dar în continuare puteţi afla 5 motive pentru care se ajunge în situaţia în care femeile să-şi înşele partenerii.

Te-ar mai putea interesa si:

Drepturile tatalui aflat in divort

1. Sex insuficient
Amintiţi-vă de vremurile bune, când puteaţi sta toată noaptea treji. Apoi au apărut responsabilităţile de la locul de muncă, au intrat în scenă copiii şi… somnul a devenit mai important decât sexul. Ei bine, femeile vor sa se simtă dorite. Dacă bărbaţii nu sunt atenţi la acest aspect, femeile ar putea să caute în altă parte. Pentru a păstra acea scânteie vie, trimite-i SMS-uri provocatoare, e-mail-uri la prânz, şi prin toate mijloacele, nu lăsa viaţa să stea în calea săruturilor, mângâierilor şi sexului.

2. Fata rea
La fel ca bărbaţii care simt nevoia de a ieşi la „vânătoare”, unele femei au o felină în interior care aşteaptă să fie dezlănţuită – şi când fiara scapă din cuşcă… Acest comportament zburdalnic iese la iveală, de obicei, ca răspuns la o schimbare de viaţă majoră: o pierderea importantă în greutate, un nou loc de muncă, noi prieteni… Păstrează liniile de comunicare deschise şi ea va fi mult mai apropiată şi deschisă să vorbească despre cu tine despre problemele ei decât să-şi risipească stresul între cearşafurile unui străin.

3. Răzbunare
Uneori ea se simte rănită şi trădată – şi vrea să te rănească în acelaşi mod în care i-ai făcut şi tu rău. Pentru a-i recâştiga încrederea, nu este suficient doar să-i spui că-ţi pare rău, va trebui să-i şi arăţi. Faptele vorbesc mai bine decât cuvintele.

Te-ar mai putea interesa si:

Taxa timbru partaj. Costuri partaj

4. Lipsa de intimitate
Ai totul: casă, garaj pentru două maşini, bani suficienţi în conturi… Asta este ce se vede din exterior. Dar în interior, femeile îşi doresc mai mult: intimitate. Nu e vorba doar de sex, care face femeile să se simtă prinse într-o relaţie, e vorba de atingeri, săruturi, mângâieri, şi comunicare. Femeile tânjesc după asta, şi ar putea să caute în altă parte în cazul în care nu obţin aceste lucruri acasă. Pentru a îmbunătăţi capitolul intimitate, petrece timp de calitate împreună, fă-i un masaj la picioare, pregăteşte o cină romantică în doi. Toate aceste lucruri aduc un sentiment de unitate şi apropiere… în lipsa cărora femeia va căuta altceva.

5. Neglijarea
Femeile au multe „funcţii” într-o relaţie – menajeră, bucătar, baby-sitter etc Când ea se simte mai mult ca o servitoare decât o prietenă/soţie, atunci ea ar putea să alunece pe alte cărări, undeva unde se simte mai apreciată. Faptul că îţi petreci tot timpul la locul de muncă sau pe terenul de fotbal ori la bere cu băieţii îi dă un motiv dublu caute atenţia în altă parte . Nu, nu trebuie să renunţi la slujba ta şi nici la toate micile plăceri ale vieţii, dar poţi să-i mulţumeşti pentru toate eforturile ei şi să-i faci bucuria şi ei de a putea evada cu fetele la o cafea.

Bărbaţii trebuie să reţină că inima femeii înşală.
Când aduni toate motivele pentru care femeile înşală, de obicei, inima lor are nevoie de vindecare, şi nu libidoul. Femeile nu înşală din aceleaşi motive pentru care o fac bărbaţii. Păstraţi liniile de comunicare deschise, aduceţi dovezi de susţinere şi apreciere pentru toate eforturile lor, păstraţi aprinsă „scânteia”. Cu alte cuvinte: nu-i daţi un motiv să se uite în altă parte. 99,99% funcţionează.

Sursa:http://www.infomuntenia.ro/de-ce-insala-femeile/2013/06/

Te-ar mai putea interesa si:

Divort amiabil Bucuresti