DIVORTUL LA MEDIATOR

Share Button

Pentru ca dorim sa va protejam de toate aspectele neplacute pe care un divort le aduce in viata dumneavostra, am gandit, impreuna cu echipa noastraforma cea mai rapida, mai necostisitoare si mai putin traumatizanta pentru desfacerea casatoriei .

-Din punct de vedere administrativ, dumneavostra puteti efectua toate demersurile pentru desfacerea casatoriei cu o singura deplasare la biroul nostru, unde totul dureaza maxim 30 de minute de la momentul in care am obtinut de la dumneavostra un acord pentru toate punctele privind desfacerea casatoriei, numele dupa desfacerea casatoriei, custodia copiilor/copilului si contributia pentru cresterea educarea si intretinerea minorilor/minorului. Altfel spus, odata ajunsi la biroul nostru, un mediator  va va ajuta cu discretie si echidistanta, prin tehnici psiho-juridice, sa ajungeti la un acord reciproc avantajos, iar in cazul familiilor cu copii, sa ajungeti la un acord gandit in primul rand in interesul superior a copiilor dumneavoastra. Odata semnat acordul de de mediere, dumneavostra nu veti mai fi deranjati pentru a doua infatisare, cum este in cazul divortului administrativ si nici pentru a doua sau a treia infatisare, cum este cazul divortului notarial, pentru ca avocatii echipei noastre se vor ocupa de restul procedurilor pentru obtinerea documentelor care sa certifice legal desfacerea casatoriei dumneavoastra. Timpul pana la obtinerea documentatiei finale este relativ acelasi in toate formele de divort prin acord .

-Din punct de vedere financiar am gasit formula prin care cheltuielile dumneavostra cu desfacerea casatorie sa se reduca, ajungand la o suma calculata ce reprezinta aproximativ 70% din costurile unui divort in oricare alta forma. Intrucat sumele variaza in functie de diversi factori, am preferat sa nu prezentam un grafic, ci sa va comunicam telefonic, la solicitarea dumneavostra, onorariul exact pentru fiecare speta in parte.

-Din punct de vedere psiho-social am reusit sa gasim forma cea mai simpla care sa va ajute sa treceti cat mai usor prin perioada neplacuta a vietii cauzata de desfacerea casatoriei. Fara sa fie nevoie sa va prezentati in fata instantei sau a unui functionar public, fara sa asteptati la cozi obositoare, in care sa fiti expusi intrebarilor cunoscutilor, fara termene la 30 de zile sau mai lungi, printr-o singura intalnire discreta cu unul dintre profesionistii nostri, semnati toata documentatia necesara desfacerii casatoriei si asta este tot. Apoi, in termenul prevazut de lege, veti primi documentatia care certifica legal desfacerea casatoriei dumneavostra, fara alte griji din partea dumneavoastra.

Pentru confortul dumneavoastra emotional este bine de stiut ca nu este nevoie sa veniti la noi deja intelesi pentru toate punctele de discutie cu privire la divort. Un mediator autorizat va petrece cu dumneavoastra atata timp cat este necesar si va conduce discutia prin tehnici psiho-juridice, pana cand veti obtine o formula reciproc avantajoasa si, in cazul familiilor cu copii,un acord in avantajul superior al copiilor dumneavoastra.

In cazul in care disconfortul dumneavoastra emotional este unul greu de acceptat, in echipa noastra puteti gasi un psiholog care sa va ajute sa depasiti momentele neplacute, sau, la solicitarea dumneavostra, sa va ajute copiii/copilul sa depaseasca fara traume psihice momentele neplacute cauzate de desfacerea casatoriei.

Inainte de a lua o hotarare si a semna o serie de acte pentru divort, va recomandam sa va documentati temeinic, citind postarile prezente pe acest site si apoi sa luati o hotarare rationala, fara graba si in cunostinta de cauza.

Mediator Petru Mustateanu

Share Button
(Acest articol a fost citit de 158 persoane, 1 vizite astăzi)