Mulți spun că o femeie trebuie să fie cuminte. Liniștită ca o ploaie de vară și caldă ca un soare de la ora unșpe. Femeile însă sunt făcute să spună tot atunci când iubesc. Când suferă, când vor ceva, când se așteaptă la mai mult, când încearcă să ajute pe bărbatul de alături: ele spun. Uneori calm, alteori furioase pe neputința ta și de cele mai multe ori dorind să îndrepte lucrurile.

Nu e de felul unei femei să strige sau să reproșeze din nimic, mai ales în cazul celor care iubesc cu adevărar. Nici o femeie nu va face scandal dacă se simte împlinită. Dacă bărbatul iubit este alături, fericirea se împarte la doi și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Scandal nu va face, dar să te provoace va încerca de fiecare dată. Să te motiveze pentru mai bun, așa cum știe ea, pe alocuri intrigant, pe alocuri demonstrându-ți ce poate sau făcându-te să-ți ieși din minți, dar mereu cu dragoste. Să nu te miri dacă o face. Să te miri și să îți faci griji când nu va mai face nimic.

Femeile sunt ele secretoase și pe alocuri de nedeslușit. Unui bărbat însă nu îi trebuie să știe chiar toate secretele. Pentru că tot femeile sunt cele care își deschid sufletul în fața omului care va ști să le citească. Un bărbat deștept se va pricepe că femeii îi sunt necesare momente de răbufnire, de cicălire, de provocare și călcare pe nervi. Și da, așa sunt toate femeile. Doar că unele o fac deștept, altele forțat. Unele așa construiesc, altele rup ceva din relație. Însă atât timp cât o femeie se interesează de tine, cât te întreabă, te enervează chiar pe alocuri, cât lasă un dram de insuficiență între voi, să știi că ea ține la tine și vrea ca relația voastră să continue. Dacă femeia tace, dacă este indiferentă la gafele și neajunsurile tale, dacă nu te întreabă sau nu îți reproșează nimic timp de câteva zile la rând, cel mai probabil inima ei deja aparține altcuiva. Și nu doar inima.

Dacă femeia ta nu îți mai înfierbântă nervii, e mult probabil că altcineva o “înfierbântă” pe femeia ta. 

V-ar mai putea interesa si:

Mediere divort cu copil minor

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

DIVORT LA NOTAR SAU DIVORT LA MEDIATOR ?

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Oficiere logodna Bucuresti

Sursa:http://devorbacutine.eu/daca-femeia-ta-nu-iti-mai-infierbanta-nervii-e-mult-probabil-ca-altcineva-o-infierbanta-pe-femeia-ta/