Fosta zână a surprizelor a fost invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o are la Kanal D, unde a vorbit despre infidelitate, despre agresivitate şi despre multe alte situaţii dintr-un cuplu.

Extrem de emoţionată, Andreea Marin şi-a deschis sufletul în platoul emisiunii “Teo Show”. Ea a vorbit, printre altele, despre infidelitatea şi agresivitatea în cuplu. Dat fiind că despre fostul ei soţ, Ştefan Bănică, s-a tot spus că i-ar fi fost infidel şi că ar fi fost şi violent în relaţiile sale amoroase, declaraţiile fostei zâne a surprizelor au căpătat o şi mai mare încărcătură.

Întrebată despre infidelitate, Andreea Marin a spus:

E mai uşor atunci când nu ai un copil să spui pe loc la revedere. Când ai un copil, te gândeşti de două ori şi îţi spui că poate omul de lângă tine va aprecia că ai trecut peste. Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu“.

V-ar mai putea interesa si:

Divort rapid cu copil minor

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

Divort la notar fara sa avem un acord

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Divort cetatean strain

Apoi i s-a adresat lui Teo:

“Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu…”.

“Educaţia nu are legătură cu banii mulţi sau faptul că este vedetă şi aduce vedetismul acasă”, a afirmat Andrea Marin referindu-se la faptul că chiar şi bărbaţii educaţi sunt agresivi cu partenerele lor de viaţă.

“Eu înţeleg foarte bine ce spui, chiar foarte bine… Am îngheţat în scaun!”, i-a spus Teo Andreei Marin.

“Nu există scuză pentru agresivitate. Sunt convinsă că agresivitatea nu poate avea loc doar o dată. Trebuie să fii conştient că omul poate să se schimbe”, a mai spus fosta zână a surprizelor.

“Mai intervine şi minciuna…Suferi când te desparţi, dar, ca orice rană, şi asta se închide. Nu suferi neapărat pentru despărţire, ci suferi pentru că nu ai fost în stare să vezi realitatea. Uneori, aşteptările noastre nu sunt realiste”, a încheiat Andreea Marin.

V-ar mai putea interesa si:

Divort rapid cu copil minor

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

Divort la notar fara sa avem un acord

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Divort cetatean strain

Sursa:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-marin-infidelitate-agresivitate-teo-trandafir-teo-show-kanal-d-463758.html