Poate nu spune întotdeauna ce ți-ai dori și nu se comportă conform așteptărilor tale. Există tone de cărți care ne învață că femeile sunt de pe Venus, iar bărbații de pe alte planete, eventual din afara sistemului nostru solar, dar de fapt, singura mare diferență este că bărbații nu complică lucrurile așa cum o facem noi. Uite 3 lucruri de bază care contează pentru orice bărbat (deci, și pentru al tău!) și pe care poate nu știe să ți le spună întotdeauna, dar de care ar trebui să ții cont dacă vrei să ai o relație lungă și fericită!

Încrederea în tine este cea mai sexy lenjerie

Nu ai nevoie de cele mai sofisticate piese de lenjerie (pe care totuși le apreciază, să nu ne înțelegem greșit!), nici de rochii din cele mai noi colecții sau de pantofi de firmă. Dacă ai încredere în tine și ești pe picioarele tale, fără să-l faci însă să se simtă ca și când tu ai fi cavalerul în armură strălucitoare în relația voastră, va avea ochi doar pentru tine.

 

Cine mă iubește, mă place și așa

Scuza aceea cu cine mă iubește mă place și așa – a se citi cu 20 de kilograme în plus față de data nunții sau plină de coșuri sau epilată acum 3 luni – nu prea funcționează multă vreme în cazul bărbaților. Bărbatul tău te vrea așa cum erai când s-a îndrăgostit de tine. Și de vreme ce nu te duceai la întâlnire cu el în trening și neîngrijită, de ce ai face-o acum, doar pentru că locuiți în aceeași casă? Ai grijă de tine, nu te neglija, nu invoca drept scuze copilul sau munca stresantă la birou. Altfel, nu va trece mult până le va remarca pe toate acele femei care au grijă de ele, spre deosebire de tine.

V-ar mai putea interesa si:

Mediere divort cu copil minor

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

Cat costa un divort la notar?

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Oficiere logodna Bucuresti

Are nevoie de respectul tău

Toate femeile cicălesc – este modul nostru de a demonstra că ne pasă. Dar bărbatul tău nu-și dorește acest tip de iubire. Pentru el, cicăleala echivalează cu o critică și chiar dacă ție ți se pare că este una constructivă, nuanța nu există pentru un bărbat. Când îl cicălești sau îi faci o obervație, pentru el asta se traduce prin ”nu sunt suficient de bun”. Iar bărbatul tău are nevoie de admirația și respectul tău. Când te-ai îndrăgostit de el, știai cum este, i-ai văzut și defectele când ați stat împreună, înainte să vă căsătoriți, și le-ai acceptat ca atare. Abține-te, deci, de la a-i mai face în permanență observații și arată-i că îl iubești și apreciezi cu toate defectele lui. Acesta este cel mai puternic afrodiziac pentru un bărbat.

Sursa:http://baby.unica.ro/3-lucruri-pe-care-barbatul-tau-si-ar-dori-sa-le-stii-2215632.html?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post