Va prezentam mai jos o colectie de 10 citate despre divort. La punctul 10 va puteti delecta cu cea mai amuzanta scrisoare de divort, desi situatia in sine nu este tocmai motiv de veselie.

1. Toate schimbarile, chiar si cele mai dorite, au melancolia lor. Caci ceea ce lasam in urma noastra, este o parte din noi. Trebuie sa fim in stare sa spunem unui capitol din viata “adio”, inainte de a incepe un altul. (Anatole France)

2. Despartirea trebuie sa fie scurta ca o declaratie de dragoste.  (Theodor Fontane)

3. Chiar daca ar fi insemnat despartire, singuratate, tristete, iubirea isi merita fiecare banut din pretul ei. (P. Coelho)

4. Pentru anumite motive, vedem in divort un semn al esecului, in ciuda faptului ca fiecare dintre noi are dreptul si obligatia de a corecta orice greseala pe care o face in viata. (Joyce Brothers)

5. A ramane casatorit poate aduce beneficii pe termen lung. Poti atrage mai multa simpatie din partea prietenilor atunci cand ai o casnicie proasta, decat atunci cand ai un divort bun. (P. J. O’Rourke)

6. Cresterea numarului de oameni ai strazii din Palm Springs se crede ca se datoreaza avocatilor nepriceputi in divorturi. (G. B. Trudeau)

7. Nu cunosti niciodata cu adevarat un barbat pana cand nu divortezi de el. (Zsa Zsa Gabor)

8. Nu am fost niciodata maritata, dar le spun oamenilor ca sunt divortata ca nu cumva sa gandeasca ceva rau despre mine. (Elayne Boosler)

9. A divorta este ca si cum ai fi lovit de un camion. Daca treci de asta, incepi sa te uiti cu mai mare grija in stanga si in dreapta. (Jean Kerr)

10. Cea mai amuzanta scrisoare de divort:

Draga sotie,

Iti scriu aceasta scrisoare pentru a-ti spune ca te parasesc pentru totdeauna. Am fost un barbat bun pentru tine timp de 7 ani si nu trebuie sa fac nimic ca sa-ti demonstrez asta. Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant… Seful tau a sunat sa-mi spuna ca ti-ai parasit jobul astazi si acest lucru a fost ultima picatura. Saptamana trecuta ai venit acasa si nici macar nu ai sesizat ca am o tunsoare noua, am gatit mancarea ta preferata si chiar am purtat o pereche nou-nouta de boxeri de matase. Ai mancat in 2 minute, iar eu m-am dus direct la somn dupa ce m-am uitat la toate telenovelele tale. Nu mai imi spui ca ma iubesti; nu vrei sa facem sex sau nimic care sa ne conecteze ca sot si sotie. Fie ma inseli, fie nu ma mai iubesti; oricum ar fi, am plecat.

Fostul tau sot. P. S Nu incerca sa ma gasesti. SORA ta si cu mine ne mutam in Virginia de Vest astazi. Iti doresc o viata frumoasa!

Dragul meu fost sot,

Nimic nu mi-a facut ziua mai fericita decat primirea scrisorii de la tine. Este adevarat ca noi doi am fost casatoriti timp de 7 ani, desi un barbat bun este departe de a fi ceea ce erai tu. Ma uitam la telenovelele mele atat de mult din cauza ca acopereau smiorcaiturile tale constante si apucaturile. Pacat ca nu a functionat. Am observat cand te-ai tuns saptamana trecuta, insa primul lucru care mi-a venit in minte a fost ca “arati exact precum o fata”. Din moment ce mama m-a invatat sa nu spun nimic daca nu pot sa spun ceva dragut, nu am comentat.

V-ar mai putea interesa si:

Mediere divort cu copil minor

Autoritatea parinteasca asupra copilului cu parinti necasatoriti

Cat costa un divort la notar?

Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate

Oficiere logodna Bucuresti

Sursa: http://www.mondonews.ro/citate-despre-divort-cea-mai-amuzanta-scrisoare-de-divort/#sthash.VEaQ2aez.dpuf

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2014