Divort români în Anglia – U.K. post-Brexit

Divorț români în Anglia UK după ieșierea din Uniunea Europeană.

Serviciile noastre de divorț on-line au fost adaptate după ieșierea Angliei din Uniunea Europeană astfel încât cetățenii români din U.K. să poate beneficia de servicii juridice actualizate și eficiente.

Concret, pentru a putea beneficia de un divorț on-line, din Anglia, primul pas este să ne contactați. Datele noastre de contact le puteți găsi accesând CONTACT, sau utilizând aplicația din josul paginii.  Procedurile sunt diferite în funcție de cetățenia soțului/soției, de prezența copiilor, de țara/localitatea în care se află soțul/soția sau de acordul sau dezacordul celuilat soț. După ce identificăm, împreună cu dumneavoastră, soluția juridică potrivită vă comunicăm prin e-mail ce documente scanate este necesar să ne trimiteți prin e-mail, costurile și durata divorțului. În cazul în care agreați să angajați echipa noastră procedura ulterioară va fi cea descrisă în prezentarea:Divorț prin corespondeță pentru românii din Anglia U.K. CONSULTANȚĂ PSIHO-JURIDICĂ DIVORȚ – Legile unui nou început. (academiademediere.ro)

Suntem conștienți că printr-o prezentare pe site nu putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră, de aceea vă invitam să ne contactați pe whatsapp, telefon sau e-mail utilizând aplicația din josul paginii sau la adresele de CONTACT. Noi vom răspunde gratuit întrebărilor dumneavoastră și vom găsi împreună cu dumneavoastră cea mai bună soluție juridică problemelor cu care vă confruntați.

Mai multe informații despre divorțul din străinătate fără prezentare puteți afla din articolele:

Recomandare!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

Cine este mediatorul Petru Mustățeanu?

Mediator Mustățeanu – CONTACT

(Acest articol a fost apreciat de 293 persoane. 1 cititori astăzi)