Cănd vorbim despre prețul unei medieri pentru divorț putem exprima numai politica de onorarii a cabinetului nostru fără ca acest lucru să fie valabil neapărat și la alte cabinete care oferă servicii de același fel. Regulile de publicitate ale profesiei noastre nu ne încurajează să facem publice ”mențiunile referitoare la valoarea serviciilor, la gratuități sau la modalitatea de plata și care pot constitui politici de dumping;” prin urmare evităm publicarea pe site a prețurilor serviciilor noastre, dar ne vom bucura să vă răspundem telefonic la aceasta întrebare, dacă ne sunati pe GSM sau WhatsApp la numărul +40768.511.900.

Cu toate acestea putem să vă asigurăm că onorariile noastre sunt rezonabile prin comparație cu alte modalități de divorț, chiar dacă serviciile noastre au o aplicabilitate mai amplă dacă ne gândim la diversitatea situațiilor de viață pe care le presupune un divorț. Este important de știut că pentru a obține un divorț pe cale amiabilă soții au nevoie de un punct de vedere comun cu privire la următoarele aspecte:

-desfacerea căsătoriei;

-numele pe care il va purta după desfacerea căsătorie soțul/soții care și-au schimbat numele la căsătorie;

-domiciliul copiilor după desfacerea căsătoriei;

-planul parental;

-programul de întreținere a relațiilor părintești a părintelui care nu locuiește în mod frecvent cu copiii;

-cotribuția pentru creșterea, intreținere și educația copiilor ( pensia alimetară);

Astfel, soții care au stabilit aceste aspecte și vor numai întocmirea documentației, sub recomandările unui mediator, cu privire la desfacerea căsătoriei pot beneficia de onorariile minimale. În situația în care soții doresc și servicii suplimentare de mediere în vederea obținerii consensului cu privire la aspectele mai sus menționate, atunci onorariile pot crește în funcție de timpul alocat discuțiilor până la obținerea unui acord.

Această prezentare poate fi considerată mult prea tehnică, având în vedere că se referă la destrămarea unei căsnicii, dar, in acest articol, ne adresăm atât famillilor despărțite în fapt de mai mult timp și pentru care divortul nu mai reprezintă o traumă, ci doar o formalitate, cat si familiilor care au nevoie de prezența unui mediator pentru a gasi soluția optimă, netrumatizantă și reciproc avantajoasă.

Mediator Divorț Preț

Dacă ne sunați în urma citirii acestui articol și tot ceea ce vă interesează este un preț avantajos pentru divorț, vă rugam să ne spuneți deschis acest lucru și astfel veți obține un onorariu rezonabil așa cum vă doriți. Este firesc ca alegerea dumneavoastră să fie făcută în funcție de bugetul pe care va trebui să îl alocați acestei formalități. La fel de deschis ne-ar plăcea să ne comunicați și dacă ceea ce doriți sunt serviciile complete de mediere în vederea obținerii unui plan parental sustenabil și a unei soluții reciproc avantajoase cu privire la desfacerea căsătoriei și a vieții de după divorț.

Cum pot afla mai multe despre divorțul prin mediere?

Întrucât situațiile de viață sunt diverse această prezentare generală nu poate răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți, de aceea vă recomandăm să ne sunați la nr +40768.511.900 sau să ne scrieți pe WhatsApp sau e-mail intrebările dumneavoastră la care vom răspunde gratuit, stabilind exact procedura, costurile și durata procedurii divorțului prin intermediul unui mediator.

De asemenea despre acest subiect puteți citi mai multe articole accesând:

Recomandare!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind: