Cum pot divorța ieftin și rapid în București?

Oricât de mult ne-am dori să oferim un divorț care să se facă cu o simplă semnătură, să dureze o oră și să coste cât o călătorie cu metroul, legea ne condiționează la plata unor taxe de timbru și respectarea unor proceduri clare atunci când vorbim despre modalitățile de divorț.  Prin urmare, un divorț ieftin și rapid poate fi obținut în limitele legale prin mai multe modalități unele din ele mai ieftine iar altele mai rapide.

Divorț rapid

Un divorț mai rapid de o lună nu există iar acesta se poate obține de regulă apelând la serviciile unui notar public. În egală măsură și divorțul prin intermediul unui mediator poate dura aproximativ o lună dar termenele nu sunt fixe iar durata poate fi mai lungă sau mai scurtă în funcție de gradul de aglomerare a instanțelor de judecată care vor consfinți acordul de mediere în care soții agreează desfacerea căsătoriei. Pe cale de consecință în soluționarea ecuației este important să decideți între rapid și ieftin ce ar fi mai important pentru dumneavoastră.

Divorț ieftin

Atunci când sunați pentru a afla prețul unui divorț întrebați dacă pe lângă suma comunicată mai există și alte taxe sau aceea este suma totală. Noi am încercat să obținem un preț corect pentru serviciile noastre pentru a putea acoperi toate taxele și cheltuielile, păstrând prețul  la minimul pieței, astfel încât să nu fie un efort financiar pentru dumneavoastră. Regulile de publicitate ale profesiei noastre nu ne încurajează să facem publice ”mențiunile referitoare la valoarea serviciilor, la gratuități sau la modalitatea de plata și care pot constitui politici de dumping;” prin urmare evităm publicarea pe site a prețurilor serviciilor noastre, dar ne vom bucura să vă răspundem telefonic la aceasta întrebare, dacă ne sunati pe GSM sau WhatsApp la numărul +40768.511.900.

Mai multe pe acestă temă puteți afla dacă ne contactați utilizând datele noastre de contact sau citind:

Cât costă divorțul la mediator?

Cel mai bun divorț pentru copii

Divorțul în contradictoriu în afara instanței de judecată

Recomandare!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind: