Nu vreau sa divortez, nu imi doresc sa divortez, nu stiu cum sa scap de divort, ce este de facut?

Nu vreau sa divortez, nu vreau sa imi las copiii fara ambii parinti, refuz divortul,  imi vreau familia si linistea casei inapoi ! 

Sunteti in pragul unui divort pe care nu il doriti iar situatia va scapa de sub control ? Linistea de acasa este inlocuita cu discutii zilnice, cu strigate si lacrimi   iar salvarea nu mai vine de nicaieri ? Partenerul/partenera  de viata va invita zilnic la judecatorie pentru a depune actiunea de divort si odata cu aceasta sa puneti capat casniciei pe care o aveti ?V-ati gandit la solutia oferita de mediere ?

Poate ca de multe ori ati auzit de divort prin mediere, poate ca ati auzit si de rata de succes in mediere a Cabinetului de Mediator Petru Mustateanu din Bucuresti, dar nu stiti ca o mare parte din cazurile prezente la mediere au incheiat conflictul reanoindu-si juramintele de dragoste dupa ce au trecut pe la mediator ?

Si asta numai in datorita discutiilor conduse de mediator ca expert in gestionarea eficienta a conflictelor, fara terapie, in conditii de confidentialitate, impartialitate si profesionalism in mediere.

Foarte multe cupluri din Bucuresti au fost foarte aproape de un divort datorita lipsei de comunicare, a perceptiilor diferite asupra problemelor, a racelii care apare in casnicie, a unor greseli mai mari sau mai mici facute de unul din parteneri si judecate de celalalt fara sa se gandeasca la cauzele care l-a condus spre nefericitul eveniment, apoi toate acestea au condus la cearta, blocaj in comunicare si inevitabilul divort.

Medierea va poate salva casnicia cand nu este prea tarziu.  DAR, oricat de bun ar fi mediatorul trebuie sa retineti ca la mediator este locul unde oamenii pot divorta sau pot renunta la divort , in functie de ceea ce de comun acord hotarasc in urma discutiilor avute in procesul de mediere.

Prin urmare, un conflict pus in mediere cand nu este prea tarziu poate fi salvat de dialogul pe care medierea il creaza in timp ce un conflict familial adus la mediere in ultimul moment poate avea alte castiguri in conditiile desfacerii casatoriei in conditii amiabile.

Vorbim aici despre faptul ca prin  mediere, fata de instanta, se poate obtine un divort discret, civilizat, rapid, cu costuri reduse, vorbim deasemenea despre doi oameni ce pot renunta la a mai fi soti dar nu trebuie sa renunte niciodata la a mai fi parinti, despre stabilirea unui dialog pentru perioada de dupa casatorie, a unui plan parental, a unei strategii gandite in mediere prin care copiii sa simta cat mai putin posibil trauma divortului, si despre evitarea cu ajutorul medierii a umilintei data procesul public pe care il ofera divortul clasic cu avocat, judecator, aporod, jandarm, termene de judecata, toata viata expusa si publicata pe site-ul instantei in hotararea de divort, s.a.m.d.

V-ar mai putea interesa și:

Cât costă divorțul la mediator?

Există copii fericiţi după divorţ?

Cel mai bun divort pentru copii

Divort la notar fara sa avem un acord

Cum pot să divorțez dacă sunt plecat în străinătate?

Daca doriti sa solicitati un mediator din echipa noastra o puteti face apeland  unul din numerele de telefon afisate la datele de contact !