Divorț de la distanță când soții sunt în străinătate

Pentru că ințelegem cât este de greu pentru cetățenii români să vină țară pentru fiecare procedură juridică, am dezvoltat, in urma aprofundării legislației, formula simplificată prin care românii din străinătate să poată divorța în România, de la distanță, fără să fie nevoie să se prezinte in țară la fiecare termen, pierzând atât timp cât și bani pentru proceduri juridico-birocratice, de care se pot ocupa membrii echipei noastre.

Recomandarea Uniunii Europene privind medierea familială transfrontalieră explică foarte clar procedura prin care divorțul de la distanță este posibil:

Introducerea unor mijloace moderne de comunicare [telefon, videoconferinta (online), camere web etc.] contribuie la reducerea costurilor si faciliteaza organizarea medierii in cazul in care prezenta fizica a partilor nu este posibila. Astfel de instrumente tehnice ar trebui sa fie disponibile in fiecare stat membru si ar trebui testata medierea „la distanta”.

Ținând cont de recomandările U.E. si de legislația națională, cabinetul nostru oferă serviciile necesare divorțului la distanță astfel incât dumneavostră să comunicați cu noi prin poștă, e-mail, telefon, whats-app, noi să vă punem la dispoziție setul de acte necesare pentru divorț de la distanță, iar dumneavostră să ne trimiteți copii conform cu originalul după documentele indicate de noi pentru ca mai departe echipa noastră să indeplinească totalitatea formalităților necesare divorțului. Desemenea, suma aferentă taxelor juridice și a onorariului se poate vira in contul nostru sau se poate transmite prin Western Union sau MoneyGram, menționându-se la obiectul plații numărul contractului in baza cărui cabinetul nostru incasează suma convenită.

Important!

Pe lângă alte avantaje,  divorțul prin pachetul nostru de servicii oferă și beneficiul de a fi înscris în România fără să aibă nevoie de o procedură suplimentară pentru a fi recunoscut de autoritățile române cum este cazul divorțurilor pronunțate în străinătate :Recunoașterea divorțului din străinătate în România.

Recomandare:

Știm că situațiile de viață sunt diverse iar această prezentare generală nu poate răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți de aceea vă recomandăm să ne sunați la nr +40768.511.900 sau să ne scrieți pe WhatsApp sau e-mail intrebările dumneavoastră la care vom răspunde gratuit stabilind exact procedura, costurile și durata procedurii divorțului la distanță. De asemenea puteți utiliza aplicația din josul paginii pentru a ne contacta.

Despre acest subiect puteți citi mai multe articole accesând:
Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate
Divorț fără prezentare pentru românii din străinătate
Divorț fără copii și bunuri din străinătate
-Divort on-line pt romanii din diaspora

RECOMANDARE!

Înainte să ne angajați este important să ne cunoașteți. În acest scop vă invităm să ne descoperiți citind:

FAQ – Q&A – ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DIVORȚ ONLINE
CINE ESTE MEDIATORUL PETRU MUSTĂȚEANU?
MEDIATOR MUSTĂȚEANU – CONTACT