Avocat divorț on-line

Divorțul online este un serviciu adresat exclusiv cetățenilor români aflați în străinătate.

-Pentru a putea oferi servici de divorț online, echipa noastră este formată din avocați, mediatori, traducători autorizați, I.T.-iști, și, după caz, angajăm și serviciile altor colaboratori, notari, juriști,  sau interpreți autorizați. 

Divorțul online, prin acordul ambilor soți, este un serviciu, oferit de echipa noastră, de care pot beneficia românii aflați în străinătate, indiferent de localitatea în care a fost efectuată căsătoria sau de localitatea în care au domiciliul din cartea de identitate. Art. 914.Noul Cod de Procedură Civilă prevede că, pentru cetățenii români aflați în străinătate, competența teritorială aparține Judecătoriei Sector 5 București, pe raza căruia se află și birourile echipei noastre. Mai multe pe acest subiect puteți citi accesând:https://academiademediere.ro/divort-on-line-pt-romanii-din-strainatate/

-Pentru divorțul în contradictoriu, atunci când raporturile dintre soți sunt grav vătămate și continuarea căsătoriei nu mai este posibilă și nici nu există una acord al soților cu privire la divorț, dacă mediatorii echipei noastre nu reușesc să vă pună de acord, competența teritorială se poate schimba. Astfel, conform art. 914 NCPC, cererea de divorț este de competența judecătoriei în circumscripția căreia se află cea din urmă locuință comună a soților. Dacă soții nu au avut locuință comună sau dacă niciunul dintre soți nu mai locuiește în circumscripția judecătoriei în care se află cea din urmă locuință comună, judecătoria competentă este aceea în circumscripția căreia își are locuința pârâtul, iar când pârâtul nu are locuința în țară și instanțele române sunt competente internațional, este competentă judecătoria în circumscripția căreia își are locuința reclamantul. Dacă nici reclamantul și nici pârâtul nu au locuința în țară, părțile pot conveni să introducă cererea de divorț la orice judecătorie din România. În lipsa unui asemenea acord, cererea de divorț este de competența Judecătoriei Sectorului 5 al municipiului București.

V-ar mai putea interesa și:

-Divorț în Spania între români

-Divorț cetățeni români în Franța

Divorț fără prezentare pt românii din Italia

-Divorț prin corespondeță pentru românii din Anglia U.K.

-Cum pot divorța prin corespondență românii din Germania?

Ce bază legală avem pentru a oferi serviciile de divorț online?

– Art.920 din Noul Cod de Procedură Civilă prevede că soțul/soții cu reședința în străinătate se pot înfățișa prin avocat în fața instanțelor de fond. Cu alte cuvinte, cetățenii români aflați în străinătate pot divorța prin intermediul unui avocat fără ca prezența lor să fie necesară la termene sau audieri. Comunicarea dumneavoastră cu profesioniștii din echipa noastră se face on-line iar, în baza informațiilor și a documentelor furnizate de către dumneavoatră, echipa noastră efectuează toate demersurile legale pentru obținerea hotărârii de divorț.

Este necesară o împuternicire/procură notarială, sau la ambasadă, pentru a vă putea reprezenta în procesul de divorț?

Răspunsul scurt este NU. Divorțul on-line, oferit de echipa noastră, a fost gândit astfel încât pentru dumneavoastră deranjul să fie minim. NU este nevoie să mergeți la ambasadă, nu este nevoie să mergeți la notariat și nici să faceți traduceri în limba română după documentele de reședință. Contractul de asitență juridică prin care ne angajați este suficient pentru a vă reprezenta. Conform art. 28 din 51/1995, avocatul înscris în tabloul baroului are dreptul să asiste și să reprezinte orice persoană fizică sau juridică, în temeiul unui contract încheiat în formă scrisă, care dobândește dată certă prin înregistrarea în registrul oficial de evidență. De traduceri, mediere, redactare, depunere de documente și toate celelalte proceduri necesare se ocupă colaboratorii echipei noastre.

Mai aveți și alte întrebări cu privire la serviciile de divorț on-line?

Înainte de a ne angaja aveți nevoie de răspunsuri la toate întrebările specifice situației dumneavoastră. Un coleg din echipa noastră va răspunde gratuit întrebărilor dumneavoastră dacă ne contactați prin e-mail, WhatsApp, sau G.S.M.  utilizând datele noastre de contact: https://academiademediere.ro/contact-mediator-divort-bucuresti/

V-ar mai putea interesa și:

-Divorț în Spania între români

-Divorț cetățeni români în Franța

Divorț fără prezentare pt românii din Italia

-Divorț prin corespondeță pentru românii din Anglia U.K.

-Cum pot divorța prin corespondență românii din Germania?

(Acest articol a fost apreciat de 277 persoane. 1 cititori astăzi)