Asociatia Pentru Protectia Copiilor Impotriva Traumelor Divortului

Asociatia Pentru Protectia Copiilor Impotriva Traumelor Divortului este o asociatie nonjuridica compusa din mediatori, psihologi si avocati, infiintata cu scopul de responsabilizare si sensibilizare a parintilor la nevoile copiilor in timpul divortului. Deasemenea A.P.P.C.I.T.D. pune  la dispozitia persoanelor interesate  profesionisti cu experienta pentru servicii de divort prin mediere , consiliere psihologica si consiliere juridica contra unor onorarii corect evaluate.

Echipa este coodonata de mediatorul Petru Mustateanu si este dedicata in gasirea celor mai bune solutii psiho-juridice pentru a obtine o cat mai buna protectie a copiilor impotriva traumelor divortului parintilor .

Divortul prin mediere considerat a fi modalitatea cea mai putin traumatizanta pentru minori, stabilirea unui plan parental care sa asigure prezenta cat mai activa a parintilor in viata copiilor, sunt obiectivele pentru care perfectam permanent tehnici in baza studiilor psiho-juridice ale intregii echipe.

Echipa noastra va poate pune la dispozitie in situatia in care considerati necesar, profesionisti pentru consiliere psihologica post-divort atat pentru copii, cat si pentru dumneavostra .

In cazul in care aveti nevoie de consiliere juridica post-divort pentru stabilirea partajului sau a altor drepturi, in echipa noastra gasiti avocati experimentati  in gasirea unor solutii juridice eficiente.

Pentru mai multe informatii asteptam telefonul dumneavostra la numerele :

mediator-contact

 

(Acest articol a fost apreciat de 133 persoane. 1 cititori astăzi)